Våra tjänster

Din framgång är vår målsättning.

Du skulle kunna säga att vi skapat en godispåse för Sveriges företagare att plocka ur. Oavsett vilken eller vilka av våra tjänster du bestämmer dig för vill vi lova att det kommer ge dig glädje och sinnesro. Och mer lönsamhet om det är det du önskar.

Redovisning

Få en bättre vardag

Bokföring och och den tvingande kontakten med myndigheter måste fungera men bör också fungera smärtfritt, effektivt och i realtid. Vi sätter upp systemet för dig och ditt företag för att få ut den största effekten av detta nödvändiga, som ofta kallas tråkigt, men som vi tycker är kul. Vi använder den senaste tekniken för att göra din ekonomi enklare och för att ge dig bra insikter. Oavsett var du är, kan du hantera din ekonomi och du har alltid underlag för att kunna välgrundade beslut för din verksamhet. Vi ser till att vårt system fungerar smidigt tillsammans med andra program i ditt företag, att allt är säkert och att du följer lagar och regler. Så med oss som stöttning kan du fokusera på att driva ditt företag med vetskapen att ekonomin är under kontroll och att den hanteras på bästa sätt.

Skatterådgivning

Ge dig själv en present

Att skatteplanera är en viktig del av ekonomisk planering och företagsledning. Och det kan vara avgörande för att optimera din ekonomiska framtid, både som individ och företag. Det är en investering som kan hjälpa dig att nå dina och finansiella mål helt enkelt. Skattelagar och regler är komplexa och ändras ständigt. Att försöka navigera genom dessa på egen hand kan vara svårt och leda till onödiga skatteutgifter eller problem med skatteverket. Genom att samarbeta med en kvalificerad skatterådgivare får du ta del av alla skatteförmåner och du ser till att du betalar rätt skatt för din ekonomi och för samhället. Vi jobbar med några av de bästa skattejuristerna i branschen. Passa på och köp något fint till dig själv och förbättra din ekonomiska framtid.

DAY konceptet

Gör en bra investering

Du har obegränsade möjligheter när du driver företag, det kan bli hur framgångsrikt som helst. Men för att det ska bli det behövs en riktning som hjälper företaget mot målet och det önskade läget. Vi tror på att arbeta holistiskt för att utvecklas och det betyder att du behöver jobba med både hårda och mjuka värden. Det hårda är ekonomin och det mjuka är människorna som driver företaget framåt. Vi har utvecklat en modell, baserad på idrottspsykologi, pedagogik och ekonomi som gör just det. Målet för oss är flytta ditt bolag framåt utifrån vad du vill och det gör vi med hjälp av analys, dokumentation och reflektion. Vi mäter och följer upp månadsvis för bästa resultat. Vi har jobbat med flera företag, i olika branscher, med positiva resultat varje gång, både i tillväxt, lönsamhet och i mjuka värden. Ta ett samtal med oss, det kommer att löna sig.

Mer

Ta en kaffe med oss

Vad behöver du för att stärka din verksamhet och få ditt företag till önskat läge? Vill du hjälp med redovsningen, vill du starta fler bolag, vill du anställa fler, vill du tjäna mer pengar, vill du fokusera på annat på dagarna, önskar du mer tid med familjen, vill du utveckla en ny produkt, vilka mål och drömmar har du? Ja det finns oändligt mycket att fundera på och prata om. Vi finns tillgängliga för dig, ta en förutsättningslöst samtal med oss där vi delar vår insikt, erfarenhet och kunskap med dig. Låt oss hjälpa dig att kartlägga din framgångsresa, utan att det kostar dig något. Du har inget att förlora, det värsta som kan hända är att du spenderat några minuter av livet med ett gäng härliga människor.

Vår passion

Är att stå vid din sida, agera som en motor för dina ambitioner och öppna vägen mot framgång.

Förverkliga din vision

Genom att erbjuda de nödvändiga verktygen jobbar vi tillsammans med dig för att och forma din framtid.