Good Advice har bara börjat

Vi valde att kliva ut ur dimman för att vi ville fortsätta vår resa med hjärta, vilja, lust, engagemang och glädje.

Framförallt ville vi fortsätta livet tillsammans med människor som hade samma värderingar, som brinner för resan mot målet, som vill ge varandra energi, tillit och som är villiga att utveckla och forma framtidens byrå för Sveriges företagare. Vi hittade dem och tillsammans har vi bestämt oss för att skapa Sveriges mest ikoniska byrå.  

Att bygga den handlar för oss om närhet och engagemang, att skapa en kraftfull och fin kultur där alla får plats och kan utvecklas i den takt man själv vill och kan. Den handlar om att ta tillvara på och älska olikheter, att uppskatta varje enskild person för det den är och samtidigt stötta dennes potential att växa. Att bygga en tillåtande kultur anser vi vara en urkraft som skapar en lärande miljö och en enorm dynamik. Något som skapar värde för individen, organisationen OCH för våra kunder.  

 Under livets gång har vi känt att vår bransch många gånger jobbar mot företag och inte med, att fokus ofta ligger på att kontrollera kortsiktigt istället för att hjälpa långsiktigt. Den mesta tiden läggs på att bokföra, deklarera och hålla deadlines. Och visst, det är en del av vårt arbete men en liten del enligt oss. Vi vill lägga majoriteten av vår tid på det viktigaste för oss, företagarna. D.v.s. de människor som driver företag och således driver vårt samhälle framåt.  

Vi vill lyfta blicken högre upp och titta längre fram för att kunna fokusera på saker som främjar ett lönsamt och holistiskt företagande, för oss själva och för alla vi arbetar med. Att äntligen, efter så många år få chansen att arbeta på detta sätt med underbara personer som tror på människan och dess kraft, ja det är som att kliva ut i världen mot en varm sol som kysser och omfamnar oss. Det borde vi ha gjort för längesen men nu jäklar…. 

 First we take Stockholm and Göteborg, then we take Berlin. 

Mattias Segerbrand Good Advice

Dela artikel