Good Advice förändrar och förbättrar

Vi är i grunden en byrå som löser din redovisning, men efter väldigt många års erfarenheter, utmärkelser och mängder av samtal med varandra har vi beslutat att skapa framtidens byrå.

Vi är en byrå med redovisning som en grundkugge, detta för att våra kunder behöver en snabb, riktig och automatiserad redovisning och att vi gör jobbet mycket bättre än de flesta. Utöver detta arbetar vi extremt nära våra kunder för att ge den absolut bästa kunskapen och energin för att på riktigt utveckla sina egna företag, detta görs genom en korrekt och snabb redovisning samt strategiskt arbete tillsammans med våra kunder för att få en knivskarp förståelse för verksamheten samt stärka och utveckla deras person och företag. Till detta lägger vi vårt hållbarhetsarbete som skapar företag med en hållbarhet inom miljö, socialt och ekonomi.

• Redovisning

• DAY koncept för din och ditt företags utveckling

• Hållbarhet

Vi växer konstant och söker nya kollegor till våra kontor i Göteborg och Stockholm. Vår starka kultur med ett starkt självledarskap samt ett gemensamt intresse av alla våra kollegor att skapa det bästa för våra kunder gör att vår tillväxtresa skapar en dynamik som är riktigt häftigt att få uppleva oavsett om det är för oss internt eller för våra kunder.

Våra kunder är i första hand kunder som vi tycker om och självklart tycker om oss. Vårt samarbete tar oftast våra kunder till nästa nivå i deras utveckling i deras organisation.

Vi är en strategisk partner för förändring och utveckling för våra kunder med redovisningen som ett facit för att skapa en klart bättre lönsamhet samt vår egen modell i DAY konceptet som verkligen ger resultat.

Redovisning och strategisk samarbetspartner för dig och ditt företag.

Enkelt, lönsamt och väldigt inspirerande.

Ring eller maila så kan vi börja vårt samtal där.

Dela artikel